+47 951 64 649 post@ungdomsmentor.no

Om meg

Jeg har lang erfaring med endringsarbeid for barn og ungdom, og har mer enn 20 års erfaring som miljøterapeut på barnevernsintitusjoner, lærer, utekontakt og Ungdomsmentor. 

Mitt mål er at du skal få hjelp til å ta tak i livet ditt  og gjøre endringer du ønsker. Jeg møter mange som ikke tror at livet kan bli lettere, og som ikke vet hvor de skal begynne.Det er så lett å fortsette i de samme sporene som vi kanskje ikke er fornøyde med en gang. Da er det godt å få hjelp til å dele opp store floker i mindre biter, noe som gjør det enklere og mer motiverende å rydde i eget liv. Jeg har fokus på å skape motivasjon til endring ved å lete etter det  som gir deg lyst, håp og tro til å gjøre de endringene du ønsker i livet. 

I tillegg til grunnutdanningen min har jeg coachutdanning (NLP Practitioner og Master Practitioner) fra Metaresource. Jeg er også kurset i en samtaleteknikk som heter Motiverende Intervju/samtale (MI),  Psykologisk førstehjelp for barn og ungdommer, Depresjonsmestring for ungdom (DUkurs) og livsmestringsprogrammet TANKEKRAFT. Min metode er hentet fra NLP, MI og kognitiv atferdsterapi.

 Jeg er som en PT (personlig trener) –  Å snakke med meg er som å ha sin egen PT. Da får du en som pusher, heier, hjelper til med å sette mål og legge planer, roser og støtter deg. Jeg legger til rett for at du skal  oppleve mestring og utvikling.

Målet mitt er at DU skal nå dine mål, klare å motivere deg selv til å gjøre de endringene DU ønsker i livet ditt, og ikke bare fortsette i gamle, ubevisste mønstre. Det er DU som setter målene, lager plan for hvordan DU skal nå de. Jeg stiller gode spørsmål og hjelper deg å dele opp store utfordringer i mindre biter. Da kan plutselig det som virket så uoverkommelig bli motiverende å jobbe med. Noe som igjen gir mestringsfølelse og bedre selvfølelse. 

Vanlige temaer er: angst, vegring, skolevegring, mangel på motivasjon, stress, mangel på energi, selvfølelse, mobbing, søvnvansker og veien videre i livet.

Jeg er jordnær, tydelig og direkte, praktisk, engasjert, ler mye og høyt,
og liker å bli kjent med nye mennesker.

Ta kontakt så blir vi kjent!

Ta kontakt

Mobil: +47 951 64 649
Epost: post@ungdomsmentor.no

 

Shares
Share This