+47 951 64 649 post@ungdomsmentor.no

Pilotkurs

Hvordan bli pilot i eget liv? Hvordan bli en som setter seg ved spakene og tar styring – både som ungdom og foreldre. Bli med på kurs og få innspill og verktøy samt mulighet til refleksjon over hvordan skape et lettere liv for deg selv/barnet ditt.

PILOT I IDRETTEN
MENTALTRENINGSKURS (for idrettslag/grupper)

HVA:
Målet for kurset er å bidra til refleksjon og bevissthet hos deltagerne om hvordan de kan skape økt trygghet hos seg selv og innad i laget. Slik at de kan oppleve økt mestring  og ro i potensielt stressende situasjoner.

Kurset vil bestå av bevisstgjørende samtaler om tema som press, stress, motivasjon, og intro av aktuelle teknikker og verktøy. 

Kurset tar utgangspunkt i at deltagerne er idrettsutøvere og situasjoner som kan skape press og stress i forbindelse med idretten. Vi vil også hente eksempler fra hverdagssituasjoner som kan skape liknende følelser. Målet er at kurset skal gi nytteverdi også til livet utenom idretten. 

 

HVOR:
Kurset holdes i idrettshallen der dere trener, eller vi finner et egnet lokale i nærheten. 

NÅR:
Ta kontakt så finner vi tidspunkt som passer.

 

CO-PILOT
FORELDREKURS

HVA: 
Privatkurs (ikke gruppe) for foreldre som ønsker å få innspill og tips  om hvordan hjelpe sin tenåring til en lettere hverdag. Vi tar utgangspunkt i det du/dere opplever som utfordringer i hverdagen slik at kurset blir tilpasset behov og ønsker.

HVOR: 
I Ungdomsmentor sine lokaler, Trollåsveien 25 i Oppegård. Gratis parkering , og bussholdeplass rett utenfor.

NÅR: 
Ta kontakt så finner vi tidspunkt som passer.

2 X 1,5 TIMER

 

Ta kontakt

Mobil: +47 951 64 649
Epost: post@ungdomsmentor.no

 

Shares
Share This